Меню
Пн-Сб c 10:00 до 20:00

Станок для гоління Т-подібний Merkur Progress Standard 405290

КОД: 237
Відгуки: 6

Категорія:

Т-подібні бритви

Довжина ручки:

Коротка

Діаметр ручки:

12 мм

Довжина бритви, мм:

89

Колір ручки:

Металевий

Матеріал ручки :

Метал

Тип головки:

Adjustable

Колекція:

Станок для гоління Т-подібний Merkur Progress Long 405300
В наявності
2 898 грн

Додати до замовлення

Камінь від порізів Omega 60 г +148 грн
Леза Lord 100 Platinum Saloon 100шт +188 грн
Леза Lord Platinum 50 шт +168 грн

Опис товару: Станок для гоління Т-подібний Merkur Progress Standard 405290

Бритва Merkur є однією з найбезпечніших в світі. Кут леза регулюється простим поворотом ручки. Бритва легко ковзає і не вимагає додаткового тиску. Попрощайтеся з порізами і подразненнями шкіри!

Станок для гоління Т-подібний Merkur Progress Standard

Бритва Merkur є однією з найбезпечніших в світі. Лезо регулюється, тобто дозволяється підібрати зручний для гоління кут. Для цього потрібно всього лише покрутити ручку. Для бритви підходять всі стандартні леза з подвійними краями від Merkur, Feather і Derby. Ті, хто використовують її вперше, вибирають пробник лез. Це найкращий економічний спосіб з’ясувати, який бренд леза найкраще підходить для їх типу шкіри, перед тим як придбати багато лез однієї марки.

Характеристики: Станок для гоління Т-подібний Merkur Progress Standard 405290

Довжина ручки:
Коротка
Діаметр ручки:
12 мм
Довжина бритви, мм:
89
Колір ручки:
Металевий
Матеріал ручки :
Метал
Тип головки:
Adjustable
Тип т-бритви:
Двостороння бритва
Вага:
93 г
Виробник :
Merkur
Країна:
Німеччина
EAN:
4260734880606

Відгуки покупців: Станок для гоління Т-подібний Merkur Progress Standard 405290

Юрій
21.06.2022
Весь час користуюсь Т подібними станками, були як прості, так і брендові станки. Однак лише від цього станка отриав дійсне задоволення від вологого гоління. Три дні пішло на вибір налаштувань, 3 позиція, крем Lea професійний, німецькі леза Вількінсон, а далі як по маслу без порізів і подразнення шкіри. Лише один недолік дужедобре бриє і одного гоління вистачає на два дні, раніше потрібно було голитись кожен ден. Велика подяка співробітникам магазину за те що працюєте в такий скрутний для нашої країни час і даруєте нам певний позитив. Вдалого Вам дня і мирного неба над головою. Все буде Україна!
Андрій Волосович
13.06.2022
Відверто кажучі якби я її купив раніше, то це була би єдина бритва. Порівнють її кажуть що Rocwell 6 краще і дешевше. Категорично не згоден. На Роквелі доведеться перекидати плити, а під час гоління це тупо не зручно. На Прогресі ж взяв крутнув - це секундна справа і маєш агресію яку треба. Пробвав бритву з лезами Treet platinum на позиції 3 мяє'яко і ефективно. На пощиції 4 агресія як треба і результат просто чудовий! А взагалі леза ідуть трошки на другий план бо можна підкрутити агресію як треба. Я від бритви взахваті! Зроблена ідеально, лезо стає рівно без перекосів. Вага, розмір все як має бути. Однозначно таку бритву треба мати для кожного поціновувувача традаційного гоління.
Александр
31.03.2021
Чудова бритва! Якість на висоті, в голінні - експерт на всі 100%!!!
Максим Самойлов
20.01.2020
Добрый вечер. Станок получил, в принципе всё замечательно, но расстроило одно: в основном я слышал что данный станок идёт в комплекте с пластиковой коробочкой а тут пришёл просто в коробочке картонной
Андрей Е----в
12.04.2019
Лучший станок, который когда-либо у меня был. Даже просто взяв его в руки испытываешь "вау-эффект", а бриться им одно удовольствие без преувеличения. Попробовал сразу с 4-й позиции – все прошло на отлично, станок даже прощает некоторую небрежность в процессе бритья.
Моя оценка 5+ по всем параметрам.

P.S. Производителю не помешало бы вложить элементарную инструкцию, т.к. совсем не очевидно, как правильно в первый раз всё сделать. Вот инструкция, может, кому пригодится https://shamsky.livejournal.com/14751.html
Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товару

Доставляємо замовлення в усі населені пункти України: Київ, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Одеса, Миколаїв, Полтава, Ужгород, Кіровоград, Суми, Херсон, Вінниця, Львів, Луцьк, Івано-Франківськ, Чернігів, Черкаси, Тернопіль, Чернівці, Рівне, Хмельницький та інші. Обирайте зручний для Вас спосіб доставки та очікуйте на замовлення.

БЕЗКОШТОВНА доставка по Україні службою "Укрпошта"

Термін доставки:

  • 3 до 5 днів

Вартість доставки:

  • При замовленні на суму від 500 грн вартість доставки по Україні 0 грн, до 500 грн - вартість розраховується за тарифами перевізника
  • Безкоштовно посилка зберігається на відділенні 5 робочих днів. Після цього терміну поштове відділення нараховує додаткову сплату

Оплата:

  • Передплата на картку "ПриватБанку" через термінал, "Приват24" чи у відділенні банку

Доставка по Україні службою "Нова пошта"

Термін доставки:

  • По Україні - 1-2 дні

Вартість доставки:

  • При замовленні на суму від 2000 грн вартість доставки по Україні 0 грн, до 2000 грн - вартість розраховується за тарифами перевізника
  • Зверніть увагу, що посилка безкоштовно зберігається на поштовому відділенні протягом 5 робочих днів

Оплата:

  • Готівкою при отриманні у поштовому відділенні;
  • Передоплата на картку "ПриватБанку" через термінал, "Приват24" чи у відділенні банку;

Самовивіз у Львові

  • Замовлення можна забрати в одному з наших салонів-магазинів у Львові, за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 226 А, ТРЦ Victoria Gardens., або, м.Львів, пл. Соборна, 14, ТРЦ Роксолана (на ваш вибір)
  • Забрати товар можна в день замовлення або наступного дня, якщо даного товару в магазині немає у наявності.


Merkur

Німецька компанія Merkur була заснована e далекому 1896 році підприємцем Емілем Гермесом в місті Золінген – загальновизнаній столиці найкращих у світі бритв! За роки сольного «плавання» компанія зарекомендувала себе як один з найкращих виробників преміальних Т-подібних бритв, лез і аксесуарів для гоління. По століттю успішної самостійної діяльності на ринку приладдя для гоління, в 1996 році, бренд Merkur об'єднує зусилля c живою легендою в царині класичного вологого гоління – Dovo Solingen. Новоспечені Merkur Solingen стали кращими й продуктивнішими, щоб забезпечити чоловіків дійсно якісними станками для найбільш комфортного і безпечного гоління!

Рекомендовані товари


X