Меню
Пн-Сб c 10:00 до 20:00

Станок для гоління Т-подібний Merkur Progress Long 405300

КОД: 236
Відгуки: 9

Категорія:

Т-подібні бритви

Довжина ручки:

Довга

Діаметр ручки:

12 мм

Довжина бритви, мм:

105

Колір ручки:

Металевий

Матеріал ручки :

Метал

Тип головки:

Adjustable

Колекція:

Станок для гоління Т-подібний Merkur Progress Standard 405290
В наявності
3 288 грн

Додати до замовлення

Камінь від порізів Omega 60 г +148 грн
Леза Lord 100 Platinum Saloon 100шт +188 грн
Леза Lord Platinum 50 шт +168 грн

Опис товару: Станок для гоління Т-подібний Merkur Progress Long 405300

Merkur Progress Long – це спеціальна модель станка з подовженим руків’ям, створена на прохання безлічі чоловіків. Голівка типу Adjustable дає змогу самостійно визначати агресивність різу бритви, змінюючи зазор леза щодо гребеня станка.

Завдяки складній конструкції бритва Merkur Progress Long ідеально підійде як для щоденного підголювання, так і для ґрунтовного, але не такого частого гоління. Максимально притиснувши лезо до гребеня, користуватися станком зможе навіть новачок, адже за такого положення леза, бритва поводиться найменш агресивно.

Merkur Progress Long - класика з подовженою ручкою

Станок Merkur Progress Long виготовлено з хромованої неіржавної сталі. Всі деталі бритви можна замінити у разі поломки, яка, втім, навряд чи трапиться – ця бритва неймовірно надійна. Щонайменше, вона слугуватиме Вам протягом років, а за правильного зберігання – десятиліть!

Регулятор зазору лез також служить і механізмом для їх заміни, що дуже зручно. Взагалі Т-подібний станок Merkur Progress Long дуже проста в експлуатації, незважаючи на складну конструкцію, а спеціально подовжене руків’я робить її ще й неймовірно ергономічною та маневреною у руці.

До слова, кажучи про агресивність станка, ми, звичайно ж, маємо на увазі різ щодо щетини – шкіра у повній безпеці! Ніяких подразнень і почервоніння! Ба більше, бритва зрізує волосини під сам корінь, а значить, більше ніяких врослого волосся!

Дизайн Merkur Progress Long – простий і неймовірно стильний! У ньому втілилися німецька прагматичність і тонке почуття стилю, а також строгість характеру, притаманна справжнім чоловікам з великої літери «М».

На сайті у вас є можливість Merkur Progress Long купити за доступною ціною з гарантією якості і доставкою в будь-яке місто України.

Характеристики: Станок для гоління Т-подібний Merkur Progress Long 405300

Довжина ручки:
Довга
Діаметр ручки:
12 мм
Довжина бритви, мм:
105
Колір ручки:
Металевий
Матеріал ручки :
Метал
Тип головки:
Adjustable
Тип т-бритви:
Двостороння бритва
Вага:
110 г
Виробник :
Merkur
Країна:
Німеччина
EAN:
4260734880613

Відгуки покупців: Станок для гоління Т-подібний Merkur Progress Long 405300

Дмитро
13.03.2024
А ньому потрібно центрувати лезо, чи просто закрутив і все?
Алексей
24.12.2020
Станок для бритья Т-образный Merkur Progress Long - лучший станок. В руке лежит хорошо, не выскальзывает, бриться одно удовольствие. Cпасибо.
Виктор  Б.
14.05.2020
Merkur Progress Long-лучший станок из всех которые у меня были. Главная фишка этого станка в том что можно регулировать степень агрессивности. Очень хороший баланс размера и веса станка, удобен и безопасен при правильном использовании. Теперь надеюсь что прослужит долго.
Ну и конечно хочется отметить также суперобслуживание Barbercompany. Консультации, советы, доставка, оформление. Уже больше года покупаю только здесь. Все на высшем уровне как всегда. Это не реклама, это реальность.
Карен  Тарасенко
16.04.2020
действительно очень качественная бритва, бреет чисто, в руке лежит удобно. Я в этом деле новичок. Использовал с лезвиями рапира платинум люкс на тройке. Очень комфортно
Віталій
09.09.2019
Замовляв Т образний верстат Меркур прогрес лонг! мобільность вітправки фірмена упаковка рекомендую! побажаня ожидав купон на скитку?
Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товару

Доставляємо замовлення в усі населені пункти України: Київ, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Одеса, Миколаїв, Полтава, Ужгород, Кіровоград, Суми, Херсон, Вінниця, Львів, Луцьк, Івано-Франківськ, Чернігів, Черкаси, Тернопіль, Чернівці, Рівне, Хмельницький та інші. Обирайте зручний для Вас спосіб доставки та очікуйте на замовлення.

БЕЗКОШТОВНА доставка по Україні службою "Укрпошта"

Термін доставки:

  • 3 до 5 днів

Вартість доставки:

  • При замовленні на суму від 500 грн вартість доставки по Україні 0 грн, до 500 грн - вартість розраховується за тарифами перевізника
  • Безкоштовно посилка зберігається на відділенні 5 робочих днів. Після цього терміну поштове відділення нараховує додаткову сплату

Оплата:

  • Передплата на картку "ПриватБанку" через термінал, "Приват24" чи у відділенні банку

Доставка по Україні службою "Нова пошта"

Термін доставки:

  • По Україні - 1-2 дні

Вартість доставки:

  • При замовленні на суму від 2000 грн вартість доставки по Україні 0 грн, до 2000 грн - вартість розраховується за тарифами перевізника
  • Зверніть увагу, що посилка безкоштовно зберігається на поштовому відділенні протягом 5 робочих днів

Оплата:

  • Готівкою при отриманні у поштовому відділенні;
  • Передоплата на картку "ПриватБанку" через термінал, "Приват24" чи у відділенні банку;

Самовивіз у Львові

  • Замовлення можна забрати в одному з наших салонів-магазинів у Львові, за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 226 А, ТРЦ Victoria Gardens., або, м.Львів, пл. Соборна, 14, ТРЦ Роксолана (на ваш вибір)
  • Забрати товар можна в день замовлення або наступного дня, якщо даного товару в магазині немає у наявності.


Merkur

Німецька компанія Merkur була заснована e далекому 1896 році підприємцем Емілем Гермесом в місті Золінген – загальновизнаній столиці найкращих у світі бритв! За роки сольного «плавання» компанія зарекомендувала себе як один з найкращих виробників преміальних Т-подібних бритв, лез і аксесуарів для гоління. По століттю успішної самостійної діяльності на ринку приладдя для гоління, в 1996 році, бренд Merkur об'єднує зусилля c живою легендою в царині класичного вологого гоління – Dovo Solingen. Новоспечені Merkur Solingen стали кращими й продуктивнішими, щоб забезпечити чоловіків дійсно якісними станками для найбільш комфортного і безпечного гоління!

Рекомендовані товари


X