Меню
Пн-Сб c 10:00 до 20:00

Станок для гоління Т-подібний Merkur Futur Gold 405340

КОД: 234
Відгуки: 1

Категорія:

Т-подібні бритви

Колір:

Золотистий

Діаметр ручки:

12-14 мм (фігурна ручка)

Довжина бритви, мм:

110

Колір ручки:

Золотистий

Матеріал ручки :

Метал

Тип головки:

Adjustable

Колір:

Станок для гоління Т-подібний Merkur Futur Chrom 405330 Станок для гоління Т-подібний Merkur Futur 405320
В наявності
3 868 грн

Додати до замовлення

Камінь від порізів Omega 60 г +148 грн
Леза Lord 100 Platinum Saloon 100шт +188 грн
Леза Lord Platinum 50 шт +168 грн

Опис товару: Станок для гоління Т-подібний Merkur Futur Gold 405340

Стильна позолочена Т-бритва Merkur Futur – це синонім якісного і комфортного гоління. Станок ідеально підійде як новачкам, так і досвідченим фанатам безпечної класики завдяки голівці типу Adjustable, яка дає змогу самостійно визначати зазор між лезом і гребенем, змінюючи агресивність бритви. Водночас її фантастичний зовнішній вигляд підкреслює статус справжнього чоловіка. Обережно! Мигцем побачивши у Вас таку бритву, знайомі почнуть кидатися заздрісними поглядами.

ПРИЗНАЧЕННЯ
Складна конструкція головки бритви дає змогу регулювати її агресивність, що робить її ідеальною як для елегантних джентльменів, які звикли голитися щодня, так і для справжніх бруталів, які часто носять трьох- або навіть п'ятиденну щетину. Ця бритва може впоратися з чим завгодно!

Корисна порада: Якщо Ви тільки починаєте освоювати класичні безпечні бритви, можете сміливо купувати цей шикарний станок, але поки рука не звикне, радимо користуватися інструментом, виставивши мінімальний зазор леза, щоб не порізатись ненароком.

ОПИС ТОВАРУ
Т-бритва Merkur Futur – це крутий статусний агрегат, гідних найкращих чоловіків. Бритва виготовлена з міцного зносостійкого сплаву, завдяки чому слугуватиме Вам не один рік, а 24-каратне золоте напорошення підкреслить високе положення власника такого станка.

Голівка типу Adjustable з шістьма режимами дає змогу самостійно визначати агресивність бритви: від дуже ніжної та безпечної (1) до справжньої холодної зброї (6).

Характеристики: Станок для гоління Т-подібний Merkur Futur Gold 405340

Колір:
Золотистий
Діаметр ручки:
12-14 мм (фігурна ручка)
Довжина бритви, мм:
110
Колір ручки:
Золотистий
Матеріал ручки :
Метал
Тип головки:
Adjustable
Тип т-бритви:
Двостороння бритва
Вага:
126 г
Виробник :
Merkur
Країна:
Німеччина
EAN:
4260734880651

Відгуки покупців: Станок для гоління Т-подібний Merkur Futur Gold 405340

Володимир Греков
16.05.2019
Бритва выглядит совершенно фантастически, удивительно проста в использовании, но! будьте осторожны, на режиме "6" кусается больше, чем ее цена) при этом лично с моей щетиной бреет абсолютно одинаково чисто что на "2", что на "6". Лучше всего в нее зашли лезвия Personna и Parker Platinum, а Feather чуть не отправил меня в мир иной и оставил шрам в районе уха. Тем не менее, бритва заслуженно получает максимальную оценку, жаль, что нельзя на этом сайте заказать прямые руки.
Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товару

Доставляємо замовлення в усі населені пункти України: Київ, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Одеса, Миколаїв, Полтава, Ужгород, Кіровоград, Суми, Херсон, Вінниця, Львів, Луцьк, Івано-Франківськ, Чернігів, Черкаси, Тернопіль, Чернівці, Рівне, Хмельницький та інші. Обирайте зручний для Вас спосіб доставки та очікуйте на замовлення.

БЕЗКОШТОВНА доставка по Україні службою "Укрпошта"

Термін доставки:

  • 3 до 5 днів

Вартість доставки:

  • При замовленні на суму від 500 грн вартість доставки по Україні 0 грн, до 500 грн - вартість розраховується за тарифами перевізника
  • Безкоштовно посилка зберігається на відділенні 5 робочих днів. Після цього терміну поштове відділення нараховує додаткову сплату

Оплата:

  • Передплата на картку "ПриватБанку" через термінал, "Приват24" чи у відділенні банку

Доставка по Україні службою "Нова пошта"

Термін доставки:

  • По Україні - 1-2 дні

Вартість доставки:

  • При замовленні на суму від 2000 грн вартість доставки по Україні 0 грн, до 2000 грн - вартість розраховується за тарифами перевізника
  • Зверніть увагу, що посилка безкоштовно зберігається на поштовому відділенні протягом 5 робочих днів

Оплата:

  • Готівкою при отриманні у поштовому відділенні;
  • Передоплата на картку "ПриватБанку" через термінал, "Приват24" чи у відділенні банку;

Самовивіз у Львові

  • Замовлення можна забрати в одному з наших салонів-магазинів у Львові, за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 226 А, ТРЦ Victoria Gardens., або, м.Львів, пл. Соборна, 14, ТРЦ Роксолана (на ваш вибір)
  • Забрати товар можна в день замовлення або наступного дня, якщо даного товару в магазині немає у наявності.


Merkur

Німецька компанія Merkur була заснована e далекому 1896 році підприємцем Емілем Гермесом в місті Золінген – загальновизнаній столиці найкращих у світі бритв! За роки сольного «плавання» компанія зарекомендувала себе як один з найкращих виробників преміальних Т-подібних бритв, лез і аксесуарів для гоління. По століттю успішної самостійної діяльності на ринку приладдя для гоління, в 1996 році, бренд Merkur об'єднує зусилля c живою легендою в царині класичного вологого гоління – Dovo Solingen. Новоспечені Merkur Solingen стали кращими й продуктивнішими, щоб забезпечити чоловіків дійсно якісними станками для найбільш комфортного і безпечного гоління!

Рекомендовані товари


X