Меню
Пн-Сб c 10:00 до 20:00

Станок для гоління Т-подібний Merkur Futur 405320

КОД: 233
Відгуки: 4

Категорія:

Т-подібні бритви

Колір:

Матовий хром

Діаметр ручки:

12-14 мм (фігурна ручка)

Довжина бритви, мм:

110

Колір ручки:

Металевий

Матеріал ручки :

Метал

Тип головки:

Adjustable

Колір:

Станок для гоління Т-подібний Merkur Futur Gold 405340 Станок для гоління Т-подібний Merkur Futur Chrom 405330
Немає в наявності
3 288 грн

Опис товару: Станок для гоління Т-подібний Merkur Futur 405320

Простий і надійний матовий Т-подібний станок для гоління Merkur Futur з гребенем типу Adjustable – це чудова бритва як для новачків, так і для досвідчених користувачів безпечною класикою. Особливість цього станка полягає у можливості регулювання зазору між гребенем і лезом, що безпосередньо впливає на агресивність бритви.

Голівка станка Merkur Futur має складну конструкцію, яка дає змогу самостійно визначати агресивність різу, виставивши один із шести наявних режимів. Перший – найм’якіший. Він ідеально підійде чоловікам, які тільки почали освоювати класичні техніки гоління, а також тим, хто підголює щетину щодня. А от в останній, шостій позиції бритва Меркур Футур запросто буде зрізувати семи-восьмиденний щетину, але чималий ризик порізатись, тому голитися з великим зазором краще після того, як наб'єте руку.

Особливості бритви Merkur Futur

Всі деталі бритви Merkur Futur виготовлені з неіржавної сталі та вкриті хромом. Така бритва дуже стійка до корозії і пошкоджень, тому протягом років залишатиметься такою ж, як і в день покупки. Знімна верхня пластина дає змогу швидко поміняти лезо, не послаблюючи гвинт.

Окремо хочеться відзначити стильний дизайн, який разом з матовістю цього станка, надає йому злегка футуристичного вигляду.

Характеристики бритви:

  1. довжина бритви – 110 мм;
  2. довжина руків’я – 90-100 мм;
  3. матеріал – неіржавна хромована сталь;
  4. тип головки бритви – Adjustable;
  5. вага – 126 г.

У нас на сайті ви можете Merkur Futur купити всього в кілька кліків і отримати своє замовлення вже в найближчі дні.

Характеристики: Станок для гоління Т-подібний Merkur Futur 405320

Колір:
Матовий хром
Діаметр ручки:
12-14 мм (фігурна ручка)
Довжина бритви, мм:
110
Колір ручки:
Металевий
Матеріал ручки :
Метал
Тип головки:
Adjustable
Тип т-бритви:
Двостороння бритва
Вага:
126 г
Виробник :
Merkur
Країна:
Німеччина
EAN:
4260734880637

Відгуки покупців: Станок для гоління Т-подібний Merkur Futur 405320

Сергій
28.09.2023
Бреюсь этим станком уже 3.5 месяца. Режим 2.5-3, с лезвиями feather, ежедневнле использование. Плюсы - давить не нужно - режет отлично - масса станка 120 грамм дает свое. Лезвие становиться идеально - обе стороны бритвы работают одинаково (в отличие от кетайских "аналогов"). В руке лежит хорошо. В процессе бритья лезвие промывается отлично. Минусы - масса - кому-то может не подойти, бо тяжелый. Снятие крышки - аккуратно! ибо, если палец соскочет, то айяйяй.. (после бритья рекомендую хорошо промывать бритву и особенно защелки (штифты) на крышке и хранить бритву в открытом виде (с отсоедененной крышкой). Материал бритвы - не сталь а цинковый сплав!!! некорректно на сайте указано (модераторы поправьте описание). В целом очень неплохой прибор! для любителей тэшек - рекомендую.
Юрий Борисович Мельников
06.04.2020
Я пользовался многими станками для бритья и Т-образными и касетными,но то,что мне удалось купить шесть лет назад превзошло все мои ожидания,это Merkur Futur (сейчас я покупал этот станок уже для своего друга).Конструкция станка глубоко продумана и исполнена.Он очень эргономичен.Качество изготовления на высшем уровне.
Бритье высокого качества достигается с использованием мыла для бритья и помазка из шерсти барсука .Рекомендую не пожалеть на это денег.Мыло и лезвия каждый должен подбирать для своей кожи лица сам.Данный станок -это действительно вложение в чистое бритье на многие годы.
Антон
04.08.2019
Очень крутой станок. Чистота бритья на очень высоком уровне. Комфорт на высоте. Один из любимых станков.
Андрей
14.07.2019
Она сразу меня выбрала своим дизайном, правда, не знаю можно ли её сравнить ещё с какой-то Тешкой, в плане визуального исполнения - она шикарна.

Первое бритьё было стандартным лезвием Solintgen. Я не позаботился сразу о помазке, нормальном креме для бритья и сменных лезвиях. Первый раз я выбрился остатками геля Жилет. Это было весьма ужасно в плане ощущений и у меня была тогда щетина мм 4, начал с первой позиции агрессивности(самого мягкого бритья) и отложил кирпичей сразу после первого провода станком по лицу. Это действительно ощущалось опасно и прямо на грани порезов. Позже я понял, что дело было в моей подготовке к бритью: нормальный крем для бритья(Альварез Гомез) с помазком и лезвиями Bluebeards в последние разы, дают мне ощущение спокойного и чистого бритья. За два прохода добиваюсь идеального результата.


Я счастлив покупке этого станка. Я обожаю вещи, которые могут служить годами и десятками лет. Уверен этот станок - это вложение в мое чисто выбритое лицо и через 5-10 лет.
Відгуки
5/ 5
середній рейтинг товару

Доставляємо замовлення в усі населені пункти України: Київ, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Одеса, Миколаїв, Полтава, Ужгород, Кіровоград, Суми, Херсон, Вінниця, Львів, Луцьк, Івано-Франківськ, Чернігів, Черкаси, Тернопіль, Чернівці, Рівне, Хмельницький та інші. Обирайте зручний для Вас спосіб доставки та очікуйте на замовлення.

БЕЗКОШТОВНА доставка по Україні службою "Укрпошта"

Термін доставки:

  • 3 до 5 днів

Вартість доставки:

  • При замовленні на суму від 500 грн вартість доставки по Україні 0 грн, до 500 грн - вартість розраховується за тарифами перевізника
  • Безкоштовно посилка зберігається на відділенні 5 робочих днів. Після цього терміну поштове відділення нараховує додаткову сплату

Оплата:

  • Передплата на картку "ПриватБанку" через термінал, "Приват24" чи у відділенні банку

Доставка по Україні службою "Нова пошта"

Термін доставки:

  • По Україні - 1-2 дні

Вартість доставки:

  • При замовленні на суму від 2000 грн вартість доставки по Україні 0 грн, до 2000 грн - вартість розраховується за тарифами перевізника
  • Зверніть увагу, що посилка безкоштовно зберігається на поштовому відділенні протягом 5 робочих днів

Оплата:

  • Готівкою при отриманні у поштовому відділенні;
  • Передоплата на картку "ПриватБанку" через термінал, "Приват24" чи у відділенні банку;

Самовивіз у Львові

  • Замовлення можна забрати в одному з наших салонів-магазинів у Львові, за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 226 А, ТРЦ Victoria Gardens., або, м.Львів, пл. Соборна, 14, ТРЦ Роксолана (на ваш вибір)
  • Забрати товар можна в день замовлення або наступного дня, якщо даного товару в магазині немає у наявності.


Merkur

Німецька компанія Merkur була заснована e далекому 1896 році підприємцем Емілем Гермесом в місті Золінген – загальновизнаній столиці найкращих у світі бритв! За роки сольного «плавання» компанія зарекомендувала себе як один з найкращих виробників преміальних Т-подібних бритв, лез і аксесуарів для гоління. По століттю успішної самостійної діяльності на ринку приладдя для гоління, в 1996 році, бренд Merkur об'єднує зусилля c живою легендою в царині класичного вологого гоління – Dovo Solingen. Новоспечені Merkur Solingen стали кращими й продуктивнішими, щоб забезпечити чоловіків дійсно якісними станками для найбільш комфортного і безпечного гоління!

Рекомендовані товари


X