Меню
Пн-Сб c 10:00 до 20:00

Набір для гоління Omega Shaving Set 59.81229

КОД: 6608
Відгуки: 0

Колір:

Хромований

Комплектація:

Без чаші

Тип подарунку:

Бритвені набори повноцінні

К-ть штук в упаковці:

3 шт

Назви іноземними мовами:

Omega Shaving Set 59.81229

Склад набору із бритв:

З помазком
В наявності
698 грн

Додати до замовлення

Камінь від порізів Omega 60 г +148 грн
Леза Lord 100 Platinum Saloon 100шт +188 грн
Леза Lord Platinum 50 шт +168 грн

Опис товару: Набір для гоління Omega Shaving Set 59.81229

Набір від італійської фірми Omega — це чудове рішення для забезпечення комфортного видалення щетини. Завдяки такому придбанню такої обридлий процес стане набагато простішим і приємнішим. До того ж, даний набір послужить непоганим варіантом подарунка для чоловіка, якому подобається традиційний тип гоління. Упаковка має спеціальне віконце, щоб бачити її вміст.
У комплект Omega Shaving Set 59.81229 входять:

  1. Крем Для гоління Omega Shaving Cream 150 г
  2. Помазок Для гоління Omega
  3. Підставка для зберігання і сушіння помазка

Традиційне італійське кремове мило для гоління Omega c освіжаючим ароматом евкаліпта. Ідеальна формула на основі кокосового масла, яке зволожує шкіру, евкаліпта для її охолодження і заспокоєння, і гліцерину для додання надлегкого ковзання бритви. Невелика кількість цього мила створює густу і пишну піну. Поставляється в зручному пластиковому контейнері. Ідеально підходить як для домашнього використання, так і для подорожей. 
Ручка помазка виготовляється з міцного пластику хромованого кольору і виконана в елегантній формі. Зручно фіксується в руці. У той же час, щетина заповнена натуральним ворсом кабана (Pure Bristle). Цей матеріал характеризується відмінними водоутримуючими властивостями і жорсткістю, що дозволяє швидко спінити мило або крем для гоління. До того ж, шерсть кабана додатково здійснює масажний ефект, тим самим відлущуючи сухі клітини епітелію і покращуючи циркуляцію крові.
Компактна пластикова підставка чорного кольору. Виготовлений аксесуар з АБС-пластика, який не боїться контакту з водою і ніколи не заржавіє. Рекомендується сушити помазок при кімнатній температурі ворсом вниз.

ПЕРЕВАГИ:
Містить все необхідне для гоління
Компактний розмір упаковки (travel size)
Підходить для всіх типів шкіри

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Замочіть помазок в теплій або гарячій воді на кілька хвилин. Потім нанесіть необхідну кількість крему для гоління на помазок і утворіть піну, ретельно розподіляючи її на бороду. По закінченню процесу нанесіть бальзам на чисту шкіру.

СКЛАД: Крем для гоління: Water, Cocos Nucifera Oil, Palmitic Acid, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol, Myristic Acid, Peg-150 Distearate, Parfum (Fragrance), Glycerin, Tetrasodium EDTA, Eucalyptus Globulus (Leaf) Oil.

Характеристики: Набір для гоління Omega Shaving Set 59.81229

Колір:
Хромований
Комплектація:
Без чаші
Тип подарунку:
Бритвені набори повноцінні
К-ть штук в упаковці:
3 шт
Назви іноземними мовами:
Omega Shaving Set 59.81229
Склад набору із бритв:
З помазком
Тип товару:
Мікс
Тип щетини:
Щетина кабана
Виробник :
Omega
Країна:
Італія
EAN:
8001673991055

Відгуки покупців: Набір для гоління Omega Shaving Set 59.81229

Немає відгуків про цей товар. Стати першим, залиште свій відгук.
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товару


Omega

Свою продукцію італійська компанія Omega випускає з 1931 року. Тоді основним напрямом діяльності було виробництво щетини, яке згодом замінило виробництво помазків для гоління. Потім стали також виготовляти пензлі для фарбування і розпису. З моменту заснування компанія постійно розвивалася та розширювалася. З невеличкого заводу у 1964 році компанія виросла у величезну фабрику площиною 4500 м. кв.

Рекомендовані товари


X